Coaching

Coaching

Mental Kognitiv Coaching

En model for mental kognitiv træning for udvikling af individer, teams og organisationer
“If you don’t know where you are going – there is a big risk that you will end up somewhere else”!

Kognitiv coaching er en ledelses- og arbejdsform, hvor coachen stimulerer og udvikler andre til at udnytte sine personlige ressourcer optimalt. Det er en målrettet og struktureret coaching form, der hjælper mennesker på vej fra godt til bedst muligt. Kognitiv Coaching sigter på at optimere menneskers evne til at yde og løse problemer og samtidig øge trivsel og velvære.

Der anvendes de vel afprøvede kognitive metoder til at opbygge og udvikle nye og mere effektive strategier. Det sker ved at arbejde konstruktivt med tanker, følelser og adfærd. Desuden anvendes den positive psykologisk metoder til opbygning af færdigheder, selvværd og modstandskraft, ligesom du får kendskab til en række metoder til at håndtere og nedbringe stress og bekymring.

Test der kan indgå i vores coaching sessioner: STYRKETEST – NEO-PI-R – MBTI/JTI
Ønsker du at identificere dine styrker? Ved hjælp af den videnskabeligt dokumenterede styrkeprofil “VIA Signature Strengths Survey” kan du få udpeget dine fem største karakterstyrker.

Med NEO-PI-R inddrages “the big five” – de fem skaler i at forstå personligheden på det mest overordnede niveau: Emotionelle Reaktioner, Ekstroversion, Åbenhed, Venlighed og Samvittighedfuldhed i din personlige udvikling.