Monica Christiansen

Der er ingen plan B

Monica Christiansen har fået vendt udviklingen og har optimisme mod comeback til Ladies European Tour

Nedtur er blevet vendt til fremgang hos 23-årige Monica Christiansen.

Hun måtte i 2010 forlade Ladies European Tour efter en generelt skuffende sæson, men sejlet er sat mod et comeback. Det er blevet til en god turneringsstart på Nordea Touren med en femteplads og en tredjeplads i de to første turneringer, og det giver selvtillid. Men blikket er stadig på det langsigtede mål; Comeback og etablering på Ladies European Tour.

– Jeg er ret godt tilfreds. Gennem vinteren har jeg arbejdet meget teknisk med Russel Taylor, og det begynder at bære frugt nu. Så har jeg også arbejdet meget fysisk og mentalt, og jeg føler, det hele går i den rigtige retning, siger Monica Christiansen.

Hendes nøgle i forhold til sidste sæson handler i stor stil også om det mentale aspekt.

– Der er ikke noget plan B. Jeg vil tilbage blandt de bedste, men jeg er nødt til at blive mere stabil. Sidste sæson var jeg ikke ret god til at komme videre efter en dårlig runde, men jeg er rigtig glad for mit samarbejde med mentaltræner Bjarne Lellek. Han har givet mig nogle teknikker til, hvordan jeg kommer videre. Det er rigtig spændende, og jeg kan mærke, det hjælper mig, siger Monica Christiansen.

De seneste gode resultater på Nordea Touren får hende dog ikke til stirre sig blind på resultaterne.

– Selvfølgelig er det rart at komme op på plateauet, og det er også godt at få lidt præmiepenge. Men jeg skal passe på ikke at blive bidt af resultaterne.
Det skal toppe til december, når der er tourskole, og det er en lang proces indtil tourskolen, siger Monica Christiansen. Læs hele artiklen. Klik her