Jeg er glad og stolt

Som tidligere skrevet på Teetime klarede Iben Tinning sig videre fra første afdeling af kvalifikationen til den amerikanske tour på Mission Hills Country Club i Californien.

Til Kramer Management udtaler Iben: – Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg er kommet videre til final stage. Det var rart at kunne bekæmpe lidt af spøgelset her i Palm Springs. Jeg spillede solidt og puttede godt, men tog desværre lidt mange hulkanter, men det er jo lige meget, hvad nummer man bliver, bare man er videre, sagde en lettet Iben Tinning i nat.

Iben Tinning tillægger en stor del af æren for det solide spil til sin sportspsykolog Bjarne Lellek og træner James Petts.

– Jeg har haft Bjarne i røret hver aften, og det har været en stor hjælp lige at kunne tale med ham om tanker, banen osv. Så ham skylder jeg en stor tak. Og at have James med som caddie har været super. Han hjalp med svingtanker, og hvis jeg havde slag jeg var i tvivl om derude, var han på pletten, forklarede Iben fra USA.