NY BOG – RET DIN ANGST MOD MÅNEN, den 1.ste af 3 nye små psykologiske livsfortællinger

Kære læser – I er rigtig mange der har spurgt og spurgt om hvornår den nye bog udkommer – tak for Jeres tålmodighed og ord på vejen. \”Ret din angst mod månen\” – som bliver bogens titel udkommer den 1. maj 2020 og den kan købes i din boghandel eller som E-bog igennem dette link: https://lellek.ebog.dk/

Vi starter sammen den grønne folkevogn og sammen bliver det en personlig fortælling om hvordan angsten og dens symptomer fastholder en i et ubevist forsvar for at undgå følelser. En stor tak skal lyde til Lene Brøndum Madsen, som har været med til at skabe denne bog og lade mig finde modet til at skrive den færdig. Alle Jer andre som har bidraget undervejes i de samtaler vi har haft i klinikken sender jeg også en stor tak – tak for den åbenhed og vilje I har haft til at dele smertefulde følelser i ønsket om at leve et friere liv og at finde mening, retning og vilje til at rette sin angst et andet sted hen for at kunne mærke sine følelser bag angsten og rumme den angst der er der her og nu i dit liv.

Ret din angst mod månen bliver den nr. 1. ste af 3 små livsfortællinger om det menneskelige sind og den mentale psyke og skal være små enkle bidrag til hvordan du sammen med et andet menneske kan genskabe en bedre mentalisering om hvad du selv føler og hvad den anden føler, så i ikke misforstår hinanden og kan leve et mere åbent liv i sindsro, accept og være medfølende og tilknyttet Jer selv og andre.

Ret din angst mod månen er den første tur i den grønne folkevogn – den næste tur og livsfortælling er allerede planlagt og udkommer på samme lille forlag næste år.

Med gode tanker og god tur i den grønne folkevogn.

Bjarne Lellek