Lise Holm

Sidste Nyt Fra – Lise Holm Sørensen

Hej Alle Sammen

Jeg er nu ankommet til Schweiz hvor vi i denne uge spiller Deutche Bank Ladies Open. Vi spiller i år samme sted som vi altid har spillet, nemlig på det fantastiske anlæg Golf Gerre i Losone. Jeg har altid været meget glad for denne turnering og bane, så jeg ser virkelig frem til at komme igang i morgen hvor min starttid lyder 8.40. Jeg skal i de første 2 runder spille sammen med svenske Johanna Westerberg og spanske Marta Prieto.

Jeg har den sidste uges tid arbejdet sammen med min nye mentaltræner Bjarne Lellek. Jeg har altid været glad for at arbejde sammen med Nicolaj Statager og Ebbe Sand, men følte bare at det kunne vaere godt med lidt forandring.å og vi har valgt at starte sammen fra 1.6.2010. Jeg har derfor haft en enkelt samtale med ham som jeg syntes gik super godt, og jeg føler mig noget klar til denne uges turnering. Jeg har fået en masse gode ting jeg kan arbejde med og syntes allerede jeg kan mærke en forskel på visse punkter.

Jeg har i de næste par uger valgt at tage turneringerne som træning af det mentale, vil selvfølgelig stadig gå ud spille det bedste golf jeg kan, men med en lidt anden indstilling end normalt. Jeg har sammen med Bjarne bestemt at han kommer til Portugal i næste uge for at arbejde sammen med mig gennem en turnering og ser virkelig frem til det. Jeg er utrolig spaendt på at få dette samarbejde op og køre og er sikker på at det nok skal give mig en masse!

Det var alt hvad jeg havde for denne gang, jeg skriver til jer efter mine første 2 runder.

Mange Hilsner fra Lisa Holm Sørensen

Du kan også læse nyheden direkte via www.teamlisa.dk